De Gekroonde Herderin is opgericht in 1993 en telt op het moment 22 waarvan er 2 erelid zijn. We hebben 6 vrouwelijke leden en 15 heren, de leeftijd van onze leden varieert van 24 jaar tot 75 jaar. We hebben er voor gekozen om de ledengroep niet groter te laten zijn dan ca. 25 personen. Veelal wordt er iemand door één van de leden voorgedragen, maar het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen om een keer te komen kijken bij één van de clubavonden. De leden dragen een jaarlijkse contributie af, waarvan o.a. de sigaren worden bekostigd.

Gemiddeld komen we zo’n 8 keer per jaar bij elkaar meestal op een woensdag avond. Soms is het een gewone clubavond zijn, over het algemeen alleen met de leden, soms een bedrijfsbezoek of andere gezellige happening.

De avonden worden altijd geopend door de voorzitter en op de clubavonden worden zaken met betrekking op ons Genootschap besproken. Na het “officiële” deel van de avond is het tijd om te genieten van een lekkere sigaar, een goed glas van het een of ander aangevuld met bijpassende hapjes.

We zijn geen strenge club maar hebben uiteraard wel een paar huisregels.